PVC Okna, Vhodna vrata,
Garažna vrata in Senčila

03 80 90 495

Rolete - senčila

Rolete oz. senčila predstavljajo elegantno in funkcionalno rešitev za zaščito pred soncem in svetlobo, poleg tega pa je njihova funkcija tudi estetska. Naš prodajni program obsega najširšo ponudbo senčil za različne namembnosti, ki bodo zadostile vsem vašim potrebam, poleg tega pa lahko izbirate tudi med široko paleto barvnih nians, ki omogočajo popolno prilagodljivost vašim željam.

Rolete oz. senčila za različne namembnosti

Notranje žaluzije

Notranje žaluzije so ena najbolj priročnih in enostavnih oblik senčenja bivalnih in delovnih prostorov. Količino svetlobe je mogoče regulirati z vrtljivo palico in jih dvigati ter spuščati z dvižno vrvico. Glavna aduta sta enostavna montaža in preprostost rokovanja.
Zunanje žaluzije KRPAN

Zunanje žaluzije Krpan so ene najkvalitetnejših žaluzij, saj so narejene iz aluminija. Odlikuje jih estetski videz in enostavno upravljanje z ročko ali elektromotorjem. Zaradi posebnega patenta brez poškodb prenesejo tudi močne sunke vetra.

Plise

Plise senčilo je pritrjeno na okensko krilo in predstavlja odlično zaščito pred vdorom svetlobe ter posledično prekomernim segrevanjem prostora. Na voljo je široka paleta dekorativnih vzorcev in barvnih nians, ki bodo popestrili vaš dom in zaokrožili estetski videz.
Polkna

Polkna so odlična zunanja zaščita oken in omogočajo popolno senčenje bivalnih prostorov. Nudimo vam široko paleto različnih oblik in barvnih kombinacij polken, ki bodo vašemu domu dodala piko na i in zaokrožila celosten videz objekta.
Komarnik rolo

Komarnik predstavlja edinstveno, preprosto in učinkovito vsestransko zaščito pred vdorom vseh vrst insektov. Na voljo so različne oblike komarnikov prilagojene vašim potrebam, in sicer fiksni in fiksni snemljivi komarniki, rolo komarniki, krilni komarniki, integrirani komarniki ter vertikalni komarniki (dvojni, enojni).
Podometne rolete

Podometne rolete so edinstvena rešitev za novogradnje, saj zagotavljajo zanesljivo zaščito in se odlično obnesejo tudi pri večjih dimenzijah oken. Zdaj je na voljo še močnejša in kvalitetnejša rolo omarica, ki zagotavlja večjo trdnost in več svetlobe v prostoru.
Nadokenske rolete

Nadokenske rolete so odlična rešitev za senčenje doma, poleg osnovne funkcije pa zaradi posebnih materialov in načina izvedbe omogočajo tudi odlično zvočno in toplotno izolacijo. Možna je vgradnja ALU in PVC lamel ter integriranih rolo komarnikov.
Zunanje rolete

Zunanje rolete so idealna rešitev za vgradnjo v že dokončane objekte. Njihov glavni adut je, da zavzamejo malo prostora in se po barvi ter dizajnu odlično prilegajo objektu. V vse zunanje omarice je mogoče vgraditi ALU ali PVC lamele.

ŽELIM PONUDBO:


Spodnji gumb vam bo odprl
obrazec za ponudbo

okna cenik

Kliknite in zahtevajte ponudbo še danes.

kvalitetna pvc okna
HITRO okna

PVC OKNA

Okno pomeni veliko več kot le razgled. Inovativna PVC in Alu okna lepšajo fasade in zmanjšujejo stroške
ogrevanja.

KVALITETNO cenik vrata

PVC VHODNA VRATA

Pri gradnji ali obnovi vašega doma vam nudimo široko paleto PVC vhodnih vrat, in sicer v klasičnih in modernih dizajnih.

ZANESLJIVO senčila

Rolete - senčila

Podjetje Rajmax vam nudi vse vrste senčil: plise, notranje žaluzije, zunanje žaluzije, polkna, komarniki, podometne rolete, ...

UGODNO garažna vrata

GARAŽNA VRATA

Garažna vrata so funkcionalna, saj jih poleg prihranka prostora v garaži in pred njo, odlikuje še izjemna varnostna oprema.