PVC Okna, Vhodna vrata,
Garažna vrata in Senčila

03 80 90 495

PVC okna in ALU okna Rajmax – maksimalna kakovost

Okna so eden pomembnejših elementov v katerem koli objektu, saj ščitijo pred zunanjimi vplivi, poleg tega pa prispevajo tudi k estetskem videzu prostora in celostni funkcionalnosti. PVC okna so eno pomembnejših odkritij zadnjih let, saj jih odlikujejo praktičnost, manj zahtevna obdelava ter posledično tudi ugodna cena. ALU okna so idealna rešitev za doseganje energetske varčnosti ter fleksibilnosti in prilagodljivosti glede velikosti in vgradnje.

7 razlogov ZA nakup oken Rajmax

- Dolga življenjska doba,
- izvrstna toplotna izolacija,
- izdelano po meri in željah kupcev,
- odlična odpornost na vremenske vplive,
- gladke površine z mat sijajem,
- poleg standardnih oblik tudi druge oblike oken,
- možnost izbire med pestro paleto barv.


PVC okna in ALU okna – modeli

Naša ponudba obsega tri modele oken, ki zagotavljajo optimalne rešitve za različne tipe gradenj in zahtevnosti projektov.

ECOPasiv TROCAL 88+ okna odlikujeta odlična toplotna izolacija (inovativna tesnilnost s tremi termo tesnili) ter velika vgradna globina (88 mm). Okna so nezahtevna za vzdrževanje in zagotavljajo dolgotrajno rešitev.

ALUFusion okna pripadajo novi generaciji oken z edinstvenim razmerjem povezanosti aluminija in plastike. Ta model predstavlja odlično rešitev za velike okenske plošče (do višine 3,5 m), saj je eden njegovih glavnih adutov ekstremna stabilnost.

Innonova 70 okna odlikuje edinstvena razporeditev notranjih vodov, ki preprečuje torzijski upogib in zagotavlja brezhibno odpiranje in zapiranje oken tudi po večletni uporabi. Okna s petkomornim sistemom ponujajo tudi optimalno toplotno izolacijo.

ŽELIM PONUDBO:


Spodnji gumb vam bo odprl
obrazec za ponudbo

okna cenik

Kliknite in zahtevajte ponudbo še danes.

kvalitetna pvc okna
HITRO okna

PVC OKNA

Okno pomeni veliko več kot le razgled. Inovativna PVC in Alu okna lepšajo fasade in zmanjšujejo stroške
ogrevanja.

KVALITETNO cenik vrata

PVC VHODNA VRATA

Pri gradnji ali obnovi vašega doma vam nudimo široko paleto PVC vhodnih vrat, in sicer v klasičnih in modernih dizajnih.

ZANESLJIVO senčila

Rolete - senčila

Podjetje Rajmax vam nudi vse vrste senčil: plise, notranje žaluzije, zunanje žaluzije, polkna, komarniki, podometne rolete, ...

UGODNO garažna vrata

GARAŽNA VRATA

Garažna vrata so funkcionalna, saj jih poleg prihranka prostora v garaži in pred njo, odlikuje še izjemna varnostna oprema.