PVC Okna, Vhodna vrata,
Garažna vrata in Senčila

03 80 90 495

okna rajmaxO podjetju RAJMAX d.o.o.

Podjetje Rajmax se s proizvodnjo in montažo PVC in ALU stavbnega pohištva ukvarja že več kot 10 let. Proizvodnja se je v tem času zelo izpopolnila in danes PVC in ALU stavbno pohištvo izdelujemo v prostorih, ki so opremljeni z najsodobnejšo tehnološko opremo. Našim strankam želimo zagotoviti le najboljše, zato prodajni program neprestano posodabljamo.

Od začetka, ko je podjetje delovalo v manjši delavnici s 3 zaposlenimi, do sedaj, ko se lahko pohvalimo z 20 zaposlenimi in dvema poslovnima enotama (na Dolenjskem in v Ljubljani), se je torej mnogo spremenilo, vendar so naši cilji in vizija začrtani še bolj jasno.


VIZIJA

Biti in ostati med vodilnimi ponudniki PVC in ALU stavbnega pohištva ter strankam zagotavljati najvišjo kvaliteto, svetovanje in realizacijo del.

ŽELIM PONUDBO:


Spodnji gumb vam bo odprl
obrazec za ponudbo

okna cenik

Kliknite in zahtevajte ponudbo še danes.

kvalitetna pvc okna
HITRO okna

PVC OKNA

Okno pomeni veliko več kot le razgled. Inovativna PVC in Alu okna lepšajo fasade in zmanjšujejo stroške
ogrevanja.

KVALITETNO cenik vrata

PVC VHODNA VRATA

Pri gradnji ali obnovi vašega doma vam nudimo široko paleto PVC vhodnih vrat, in sicer v klasičnih in modernih dizajnih.

ZANESLJIVO senčila

Rolete - senčila

Podjetje Rajmax vam nudi vse vrste senčil: plise, notranje žaluzije, zunanje žaluzije, polkna, komarniki, podometne rolete, ...

UGODNO garažna vrata

GARAŽNA VRATA

Garažna vrata so funkcionalna, saj jih poleg prihranka prostora v garaži in pred njo, odlikuje še izjemna varnostna oprema.